Cum accesez panoul DirectAdmin

Accesarea panoului DirectAdmin de gestionare a conturilor de găzduire web shared, poate fi efectuată prin următoarele modalități:

1. Prima variantă și cea mai ușoară implică autentificarea în portalul de clienți Weblabs, accesând https://clienti.weblabs.ro și urmând pașii de mai jos:

  • Intrați la rubrica Servicii;
  • Din lista de Produse/Servicii, apăsați pe pachetul de găzduire web pe care doriți să îl gestionați (de regulă, conține numele domeniului);
  • Pe pagina pachetului de găzduire web veți găsi un buton numit „Autentificare în DirectAdmin” pe care va trebui să apăsați.

 

Avantajul acestei metode este ca nu trebuie să cunoașteți datele de autentificare în panoul DirectAdmin.

2. A 2-a variantă și de regulă cea mai folosită, necesită să aveți datele de autentificare în DirectAdmin (acestea informații v-au fost trimise pe e-mail când ați achitat pachetul de găzduire web) și se poate face după cum urmează:

  • Accesați site-ul dumneavoastră și adăugați la final „:2222” (fără ghilimele), obținând un link de genul: „https://domeniu.ro:2222”. Alternativa este să căutați pe e-mail adresa serverului, având un format de genul: „https://numeserver.weblabs.ro:2222”;
  • Introduceți numele de utilizator și parola furnizate pe e-mail și apoi apăsați pe butonul „Log in”.

 

Mihai Nemeș
Mihai Nemeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *